Εκπαιδευτική Επίσκεψη του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων (Β’ εξάμηνο) στην Εταιρεία DEDRON ΑΕΒΕ

Την Τετάρτη 22/05/2024, το τμήμα του Β2 εξαμήνου της ειδικότητας Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένου, στο πλαίσιο του μαθήματος Δομικό και Κατασκευαστικό Σχέδιο, επισκέφτηκε την εταιρεία ξύλινων δαπέδων DEDRON στο Περιστέρι.

Οι σπουδαστές, στα πλαίσια της επίσκεψης ενημερώθηκαν για τα προϊόντα της εταιρείας όπως τα Παρκέ μασίφ δάπεδα, προλουστραρισμένα, Laminate, WPC, SPC κ.α. Οι πληροφορίες αυτές τους βοήθησαν να αποκτήσουν γνώσεις για την επιλογή των υλικών κάθε φορά που θα καλούνται να εκπονήσουν εργασία σχετική με την μελέτη και τον σχεδιασμό βιτρίνας, κατοικίας και κάθε είδους επαγγελματικό χώρο. Ακόμη τους προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις και εφόδια στην μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Οι σπουδαστές είδαν, άκουσαν, φωτογράφησαν, άγγιξαν και σχολίασαν τα υλικά και τον τρόπο εφαρμογής τους. Έκαναν εύστοχες ερωτήσεις και κατανόησαν καλύτερα τα προϊόντα της εταιρείας, τις ιδιότητές τους και τους παράγοντες επιλογής των κατάλληλων υλικών που κυκλοφορούν στην αγορά.
Ευχαριστούμε πολύ τους εκπροσώπους της εταιρείας και ιδιαίτερα τον κύριο Νίκο Ρηγόπουλο για την αναλυτική ενημέρωση που μας έκανε για τα προϊόντα της εταιρείας, την ευγένεια και την φιλοξενία του καθώς και για τα κεράσματα και τα όμορφα δώρα που προσέφερε σε όλους μας.

Τους σπουδαστές συνόδεψαν οι καθηγήτριες του μαθήματος Διάγκου Ευαγγελία και Θεοφανώ Παπαβασιλείου.