ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΑΣ “ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ” (Δ’ Εξάμηνο) ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ECOMMERCE & DIGITAL MARKETING EXPO SEE 2024

Στις 25 Μαίου 2024, το τμήμα του Δ΄ εξαμήνου της ειδικότητας ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στην έκθεση eCommerce & Digital Marketing Expo SEE 2024, που έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εταιρείες που διαπρέπουν στον χώρο του e-commerece/ digital marketing και να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, τις τάσεις και τους βασικούς πυλώνες. Επίσης, έκαναν χρήση VR & AR εξοπλισμου. Η κατανόηση του πώς οι τεχνολογίες αυτές βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη βοηθά τους σπουδαστές να δημιουργούν πιο ελκυστικό και διαδραστικό περιεχόμενο για τους πελάτες τους.

Η εκδήλωση έχει καθιερωθεί ως “το συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου της χρονιάς” στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, όπου ηγέτες της αγοράς, επιστήμονες και ειδήμονες, μοιράζονται εμπειρίες, στρατηγικές, βέλτιστες πρακτικές και τάσεις, σε διάφορες πτυχές της βιομηχανίας. νέες τεχνολογίες και καινοτομίες που αφορούν το Ηλεκτρονικό Εμπόριο.
Μεταξύ των εκθετών, συμπεριλαμβάνονται εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα, eCommerce Development, Digital Marketing, Logistics & Courier, Digital Payments, Marketing Automation, Packaging, Content Creation κ.ά.

Τέλος, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να κάνουν εποικοδμητικές γνωριμίες αναζητώντας πρακτική εργασία και επενδύοντας στο εργασιακό τους μέλλον.
Στην επίσκεψη συμμετείχε το σύνολο των σπουδαστών του τμήματος.

Η Εκπαιδεύτρια